AFA    Moodle   
logo

Plaça Espanya, 2

08242 Manresa (Barcelona)

DL, DM i DJ:

9-13h i 17.30-19.30h

DC i DV:

9-13h

logo

Plaça Espanya, 2

08242 Manresa (Barcelona)

DL, DM i DJ:

9-13h i 17.30-19.30h

DC i DV:

9-13h

Condicions d’ús i Política de Privacitat

Condicions d’Ús i Política de Privacitat

2020 © Tots els drets reservats

Aquesta pàgina web i el nom de domini inspeguera.cat són gestionats per l’INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA, que exerceix les funcions de titular del web i prestador dels serveis de la societat de la informació.

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI) s’exposen les dades identificatives del prestador dels serveis d’informació:

INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA, Plaça Espanya, 2 – 08242 Manresa (Barcelona), CIF:Q5855754G, email: iespeguera@xtec.cat.

El fet d’accedir i participar en aquesta pàgina implica el coneixement i acceptació de les seves condicions d’ús i política de privacitat.

1. Finalitat del web. El web inspeguera.cat té per objecte facilitar al públic en general el coneixement de tipus d’ensenyament en els quals INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA presta serveis de formació, així com facilitar igualment el contacte per a la sol·licitud de més informació.

2. Propietat intel·lectual. Els drets de propietat intel·lectual del web inspeguera.cat, el seu codi font, disseny, estructura de navegació, bases de dades i els diferents elements en ell continguts són titularitat de INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA, a qui correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos en qualsevol forma i, en especial, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació. La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquesta web, la seva revenda, així com la lesió dels drets de Propietat Intel·lectual o Industrial de INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA, donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes. L’usuari reconeix que, en introduir, crear o compartir continguts en aquest lloc web expressament atorga i està en condició d’atorgar sense cap contraprestació i de forma irrevocable permís a favor de INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA perquè aquesta pugui utilitzar, copiar, comunicar, fer públic i distribuir el contingut de l’usuari en el lloc web.

3. Condicions generals. Aquestes condicions generals regulen l’accés i utilització del lloc web inspeguera.cat, el que es posa gratuïtament a disposició dels usuaris d’Internet. L’accés al mateix implica la seva acceptació sense reserves. S’autoritza la visualització, impressió i descàrrega parcial del contingut del web només i exclusivament si concorren les següents condicions: 1) Que sigui compatible amb els objectius de la web. 2) Que es realitzi amb l’exclusiu ànim d’obtenir la informació continguda per a ús personal i privat. Es prohibeix expressament la seva utilització amb fins comercials o per a la seva distribució, comunicació pública, transformació o descompilació sense el consentiment exprés del seu titular.

4. Accés al web. Tant l’accés a aquest web com l’ús que pugui fer de la informació continguda en el mateix és de l’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza. El titular no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar d’aquest accés o ús de la informació. El titular no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir ni dels possibles danys que puguin causar-se al sistema informàtic de l’usuari (maquinari i programari), els fitxers o documents emmagatzemats en el mateix, com a conseqüència de la presència de virus a l’ordinador de l’usuari utilitzat per la connexió als serveis i continguts del web, d’un mal funcionament del navegador o de l’ús de versions no actualitzades del mateix. El titular del web no garanteix la inexistència d’errors en l’accés al seu web, en el seu contingut, ni que aquesta es trobi actualitzada, tot i que farà tots els esforços per, si escau, evitar-los, resoldre’ls o actualitzar-los.

5. Enllaços a altres webs. El titular del web no assumeix cap responsabilitat respecte a la informació continguda en les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir a través d’enllaços des de la pàgina atcacorreduria.com. La presència d’aquests enllaços té una finalitat merament informativa, i no constitueix en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que es puguin oferir en la pàgina web de destí. En cas que el titular tingués coneixement efectiu que l’activitat o la informació a què remeten aquests enllaços és il·lícita, constitutiva de delicte o que pot lesionar béns o drets de tercers susceptibles d’indemnització, actuarà amb la diligència necessària per suprimir o inutilitzar l’ enllaç corresponent en el menor espai de temps possible.

6. Responsabilitat per infracció de propietat intel·lectual. La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquesta web, la seva revenda, així com la lesió dels drets de Propietat Intel·lectual o Industrial de INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA, donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes.

7. LOPD – Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal. El titular de la web pot posar a disposició de l’usuari formularis a través dels quals pot fer-nos arribar certa informació, així com un correu electrònic per fer-nos arribar les seves consultes. L’usuari consent expressament i autoritza a INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA el tractament automatitzat de les dades personals que subministri voluntàriament, a través de formulari o correu electrònic, a l’efecte de respondre a les seves sol·licituds d’informació i / o contractació, oferir-li informació relativa a assegurances i mantenir les comunicacions necessaris en tant que client o possible client de INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA. L’usuari consenteix que les dades que ens faciliti, si s’escau, restin incorporades als fitxers de INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA, per a fins de gestió d’usuaris, clients, possibles clients, recursos humans o personal, segons correspongui. En qualsevol cas, l’usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades i es presumirà que el que ens ha fet arribar les dades és el titular dels mateixos. El titular guardarà les dades personals rebudes a través dels formularis o comptes de correu de la pàgina web en total secret, excepte el nom indicat com a remitent, garantint la seva confidencialitat, i adoptarà les mesures tècniques necessàries i adequades per evitar qualsevol alteració, pèrdua, mal ús, substracció o tractament i/o accés no autoritzats. Així mateix, aquestes dades no seran cedides ni s’hi donarà accés en cap moment a terceres entitats, excepte en els casos autoritzats per la llei. L’accés o ús d’aquesta pàgina web per part de l’usuari implica el seu consentiment i acceptació de les condicions exposades en aquesta política de privacitat. L’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició o cancel·lació de les seves dades en qualsevol moment davant INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA,Plaça Espanya, 2 – 08242 Manresa (Barcelona), o per email a iespeguera@xtec.cat. El titular no utilitza tècniques de “spamming” i únicament tractarà les dades que l’usuari transmeti a través dels correus electrònics habilitats al web.

8. Enllaços d’hipertext. En els enllaços que es realitzin a la nostra pàgina web, cal que respectin escrupolosament els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre la pàgina web i els continguts. No es permetran els enllaços quan aquests es realitzin de manera que el disseny de la nostra pàgina web quedi modificat i especialment, no es podran mantenir els “frames” de la pàgina web d’origen. Tampoc es permetran enllaços que puguin crear confusió en l’usuari sobre el titular de la pàgina web que es visita, per exemple mantenint la URL del web original, o de manera que el web original s’aprofiti il·lícitament de la reputació, la inversió o els drets del titular.

9. Modificacions de la web i cancel·lació. El titular es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en les seves webs o en la configuració i presentació de les mateixes. INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA es reserva el dret a cancel·lar o denegar l’accés als continguts i serveis d’aquest site d’acord amb raons internes, sense necessitat d’avís previ.

10. Responsabilitats. INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA no es responsabilitza de qualsevol dany o perjudici derivat de circumstàncies de força major, com per exemple: error en les línies de comunicacions, defectes en el Hardware i Software dels usuaris, fallades en la xarxa d’Internet (de connexió, a les pàgines enllaçades). No es garanteix que la pàgina web vagi a funcionar constant, fiable i correctament, sense demores o interrupcions. INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA es reserva el dret a modificar la present política de privacitat a fi d’adaptar-la a les possibles novetats legislatives, així com a les que es puguin derivar dels codi tipus existents en la matèria o per motius estratègics o corporatius. Tot això, sense perjudici de reclamar el consentiment necessari dels afectats per realitzar els tractaments requerits, quan aquest consentiment no es consideri atorgat en funció dels termes de la present política de privacitat. INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA té com a objectiu principal garantir la privacitat i confidencialitat de les dades de caràcter personal dels usuaris, recollides a través de qualsevol sistema que permeti la transmissió de dades, viatjant per canals raonablement segurs. Per tant, manifesta el seu compromís de compliment amb la legislació que en aquesta matèria estigui vigent en cada moment. INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la seva pàgina web, sent responsabilitat exclusiva de la persona que accedeix a ells o els utilitza. Tampoc assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir a través d’enllaços des del web. INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA no respon ni es fa càrrec de cap tipus de responsabilitat pels danys i perjudicis que puguin relacionar-se amb el funcionament, disponibilitat i continuïtat dels llocs enllaçats. L’usuari es compromet a utilitzar el web de INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA acord amb el que estableix aquesta Política de Privacitat i Condicions d’Ús.

11. Cookies. El web de INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA pot utilitzar cookies, petits fitxers de dades que es generen en l’ordinador de l’usuari i que ens permeten conèixer la seva freqüència de visites, els continguts més seleccionats i els elements de seguretat que poden intervenir en el control d’accés a àrees restringides , així com la visualització de publicitat en funció de criteris predefinits per INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA i que s’activen per cookies servides per tal entitat o per tercers que presten aquests serveis per compte de INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA. L’usuari té l’opció d’impedir la generació de cookies, mitjançant la selecció de la corresponent opció al seu programa navegador.

12. Fòrum aplicable. L’usuari accepta que la legislació aplicable i els Jutjats i Tribunals competents per conèixer de les divergències derivades de la interpretació o aplicació d’aquestes clàusules són els espanyols, i se sotmet, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals corresponents al municipi de Manresa (Barcelona). El titular es reserva el dret a realitzar els canvis que consideri necessaris en els termes i condicions establerts. Les modificacions s’inclouran de manera destacada a la web.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR
Aviso de cookies